Backa den nya Brommaboken!

Kanske har du redan hört ryktet? I höst kommer den första kokboken med äkta Brommakänsla! Och nu får du chansen att stötta projektet.

     Precis som min förra bok – Bara Bromma – finansieras tryckningen med en crowdfunding-kampanj. Målet är att få 200 beställningar före midsommar. Dela gärna det här erbjudandet till dina vänner på Facebook, Twitter och Insta.

 

Ett år med ELLIOTS i BROMMA

Den första kokboken med äkta Brommakänsla. Utkommer i oktober.

 

Om boken
När Martina och Mathias Elliot öppnade sin restaurang på Alviksvägen 47 i Äppelviken, 2008, var det den första »riktiga« krogen i Bromma. I dag är Elliots ett riktigt Brommahäng. Alla som jobbar på restaurangen är födda och uppvuxna i Bromma. Liksom de flesta av gästerna. De gillar att ta tolvan till Elliots – och promenera hem!

     Till och med råvarorna kommer så långt möjligt från Bromma: äpplen, plommon, rabarber och honung … eller från dess omnejd: mälargös och kronhjort från Drottningholm.

     Martina och Mathias planerar menyn efter säsong. De gör det för att värna miljön, men också för att kunna servera råvarorna när de smakar som allra bäst. Med detta synsätt är matåret på Elliots indelat i sex (!) årstider.

 

ELLIOTS i BROMMA innehåller femtio läckra recept. Till alla recept får du ingredienserna för både fyra och tio personer. Därmed blir det lätt att laga rätterna även till många middagsgäster.

Elliots fiskgryta – en klassiker på menyn. Foto: Emil Fagander.
 
ELLIOTS i BROMMA utkommer i oktober 2016. Rikt illustrerad i stort format. Härliga mat- och miljöbilder av Emil Fagander. Inbunden med klotpärm. Miljöklassat papper av högsta kvalitet. En vacker presentbok till alla som delar författarnas – och förläggarens! – kärlek till trädgårdsstaden i Bromma.

 

Om kampanjen

  • Förbeställ före midsommar till ett extra lågt pris. 250 kr/st (ord. pris 300 kr/st)
  • Betala ingenting nu. Din beställning är endast en garanti.
  • Förbeställ fler exemplar så får du också ett presentkort att äta för på Elliots.
  • Ett tips till Brommaföretagare: ELLIOTS i BROMMA är en perfekt julgåva.

Gå in på Kickstarter
Läs mer om kapanjen och följ de enkla instruktionerna.
Tack för att du stödjer det nya bokprojektet.
Dela gärna erbjudandet med dina vänner på sociala medier. 

Elliots Emil Fagander
0 kommentarer