499 följare och 9 000 läsare

Bloggen BaraBromma har många följare och ännu fler läsare. Med följare räknar jag de 499 personer som – hittills – valt att gilla BaraBromma Facebooksida (och som därmed får en påminnelse varje gång jag publicerar en ny notis på bloggen).
 
Många blogginlägg når dock betydligt fler läsare. Vanligen ett par tusen, då och då fler än fem tusen. Ofta drar statistiken iväg när inläggen delas på Facebook. All time high för ett enskilt blogginlägg är över nio tusen sidvisningar. Inte dåligt för en blogg med 3000 hushåll i Västerled som målgrupp. Så fortsätt att dela inläggen med med dina vänner. Trädgårdsstaden behöver försvaras varje dag.
 
Gilla bloggens FB-sida och vinn ett ex av boken Bara Bromma.
 
Bästa sättet att inte missa ett nytt blogginlägg är att gilla bloggens FB-sida. Nästa person som gillar FB-sidan blir nr 500. Som stimulans lottar jag ut fem friex av min bok Bara Bromma till fem nya FB-gillare. Gilla BaraBrommas FB-sida och mejla ditt namn och adress till christian@vinghasten.se så kommer boken i brevlådan. Säg till om du vill ha boken signerad.
 
–––––––––––––––––––
PS
Blogginlägget i går (9/8), som byggde på Simon Westbergs text »Vi bygger fult och fel«, har fått över två tusen läsare på ett dygn. Westberg, som är lokalpolitiker i Uppsala, hörde av sig direkt och var mycket glad för den uppmärksamhet hans text har fått här i Bromma. Han hälsar: »Lycka till i det viktiga arbetet för Bromma. Ett kulturarv av vikt för hela vårt land. Och en inspirationskälla för framtiden!«
0 kommentarer