Tack för överväldigande respons

Välkomna alla nya följare!
Onsdagens (17/1) blogginlägg – om byggherren som vill riva sina tre villor i Smedslätten – nådde ett nytt All Time High. På 30 timmar nådde inlägget nästan 9 000 läsare. Förra rekordet var 5000. Tack för uppmuntrande kommentarer och engagerad feedback. 
 
Med viral logik har bloggen samtidigt fått många nya följare. Genom att "gilla" bloggens Facebooksida får du en automatiskt påminnelse så snart ett nytt blogginlägg har publicerats. Välkomna alla nya följare!
 
Som du säkert redan vet är bloggen är en fortsättning på den bok – Bara Bromma – som jag gav ut 2015. Boken vänder sig till dig som bor i trädgårdsstaden. Den berättar om hur förutseende stadsplanerare, för hundra år sedan, skapade en stadsdel som nu är en av Stockholms mest attraktiva. Men den vänder sig även till dagens politiker och tjänstemän som har till uppgift att fatta beslut som påverkar trädgårdsstadens framtid. Undertiteln är viktigare än titeln: en bok till trädgårdsstadens försvar.
 
Kommande inlägg
Just nu förbereder jag ett nytt inlägg om den långa striden om brf-ombildningen på Majvägen 12. Mark- och miljdomstolen har för tredje (!) gången ogiltigförklarat bygglovet. Domen kom i förra veckan. Jag publicerar kommentarer inom kort. Om du vill kan jag mejla en kopia (pdf) av domen redan nu. Klicka här.
 
Vad vill politikerna med Bromma?
I vår planerar Västerleds Trädgårdsstadsförening en utfrågning av Brommas lokalpolitiker. Avsikten är att ta reda på vad de vill med vår stadsdel – innan det är för sent, inför valet i höst. Förtätningen, trafiken, tryggheten och säkerheten kommer säkert upp. Vad vill du själv fråga om? Alla detaljer är inte klara än, men planen är att genomföra en hearing i Bromma gymnasium i slutet av mars. Följ förberedelserna här på bloggen, så kommer du inte att missa något av vikt.
 
––––––––––––––
PS
Vill du veta när nästa blogginlägg publiceras? Gilla bloggens Facebooksida, så får du en automatisk påminnelse.
0 kommentarer