Champagne på NK 8 december

Väkommen på bokrelease, NK Bokhandel, fredag 8 december kl 17-18
Det här inlägget har ingenting med Bromma att göra, men eftersom jag vet att många som följer bloggen också gillar de böcker som jag ger ut, vill jag gärna tipsa om detta event.
 
Richard Juhlin är världens främste champagnekännare och en god vän till mig sen mer än tjugo år. Jag gav faktiskt ut hans första bok, Champagneboken, på mitt förlag redan 1995. Sen dess har Richard blivit dubbad till riddare av Champagne och fått hederslegionen av president Hollande.
 
Hans nya bok – på engelska – är ett praktverk i tusenkronorsklassen. En baddare på 2,6 kg! Här bevisar Richard Juhlin sin tes att champagneupplevelsen kan optimeras om kroppens samtliga sensoriska system kopplas samman med smaksinnet. Champagne smakar faktiskt ännu bättre – när den dricks på rätt plats.
 
Richard och fotografen Pål Allan har rest jorden runt under två år och valt ut de 100 platser som passar bäst att dricka de 100 bästa champagnerna. De har rest över fem kontinenter, till storstäder och avkrokar, till skogar, sjöar, berg och oceaner, till öknar och djungler, ja bokstavligt talat till världens ände. Arbetsmetoden gav namnet till konceptet och titeln till boken – CHAMPAGNE HIKING.
 
Välkommen till NK bokhandel på fredag 8/12
 
Har du inte tid? Kolla på TV4 söndag morgon, 3 december
Bildspel med några av Pål Allans bilder.
Du kan även beställa boken här.
 
 
 ––––––––––––––
PS
Vill du veta när nästa blogginlägg publiceras? Gilla bloggens Facebooksida, så får du en automatisk påminnelse.
 
0 kommentarer