Nils skriver historia – Brommas historia

Förhandserbjudande till dig som följer bloggen BaraBromma

Nästa Brommabok från Bokförlaget Vinghästen kommer lagom till jul. Passa på att beställa boken redan nu till ett rabatterat pris. Årets bok beställs via förlagets nätbutik.

 

PÅ SPANING EFTER BROMMAS HISTORIA
Författaren Nils Ringstedt, född 1934, är fil. dr. i arkeologi och har bott i Bomma i hela sitt liv. Han är författare till många historiska och arkeologiska fackböcker. Nils är den ledande experten på Brommas historia. Hans nya bok är en sammanhängande berättelse om de fem tusen år som bär spår av mänskliga aktiviteter i Bromma.*

Följ med på spaning med Nils. Han har bokstavligt talat inventerat varje kvadratmeter av Bromma under de senaste tjugo åren. På spaning efter Brommas historia är Vinghästens största satsning hittills. Nu får Brommaborna för första gången ett standardverk om sin stadsdel. En populärvetenskaplig berättelse, på solid vetenskaplig grund.
* Bokomslaget visar en detalj av den så kallade Ängbystenen. De äldsta Brommabor vi känner till namn upprättade på 1100-talet ett arvsdokument över sin gård i Ängby. Stenen står kvar på ursprunglig plats, men nu mitt i villabebyggelsen. Inskriptionen lyder: Udd lät resa stenen efter Björn, Ingrids fader. Han var Vides arvinge.

 

 

FÖRHANDSERBJUDANDE

Fram till 30 oktober – 300 kr
Under perioden 30 september – 30 oktober kan du förbeställa boken för 300 kr. När du förbeställer får du även ditt namn tryckt i tacklistan, sist i boken. Beställ på förlagets nätbutik. Passa på att beställa fler exemplar. Böckerna levereras före jul. Frakt: 39:-/beställning.

Därefter ordinarie pris – 395 kr
Den 1 november får boken sitt ordinarie pris, 395 kr. Beställ på förlagets nätbutik.  Frakt: 39 kr/beställning.

Företagerbjudande. Beställ direkt från förlaget – 250 kr (+ 6 % moms)
Gör en samlad beställning från ditt företag. Beställ minst 10 ex (med en faktura och till en leveransadress) för endast 250 kr/st. Fri frakt inom Bromma. Beställ genom att mejla mig.

 

PROJEKTBESKRIVNING

   

Klicka på sidorna för större bild.

 

– – – – –

PS. Vinstock hoppar av.

Missa inte nästa blogginlägg. Då berättar jag varför Fredrik Vinstock (M), ordförande i miljö- och stadsbyggnadsnämnden på Lidingö, kommer att hoppa av sitt uppdrag!

 
0 kommentarer