Årets Brommabok är nu på tryckeriet

ELLIOTS i BROMMA – den första Brommakokboken – är nu på tryckeriet. Om cirka en månad, i slutet av oktober, levereras de första exemplaren till alla er som har förbeställt den. Tack för stöd och uppmuntran! Ni kommer inte att bli besvikna på slutreslutatet!
 
Boken kommer att finnas i Äppelvikens bokhandel, och i alla andra boklådor, liksom på Bokus (dock ej AdLibris)Många andra butiker i närområdet kommer också att sälja den från slutet av oktober, till exempel: 
     Alviks kontorsmaterial
     Apelsin, Ålstensgatan
     Ditt & Datt, Ålstensgatan
     HM:s livs, Ålstensgatan
     Home Market, Alvik
     Magasinet i Bromma, Ålstensgatan
     Pour toi, Västerled
     Tradition Fastighetsmäkleri
     Tvättstället, Alvik
 
Vill du också bli återförsäljare?
Eller ge bort den i julklapp till personal och kunder?
Hör av dig med ett mejl  eller ring 070-586 02 67.
 
På förlagets nätbokhandel kan du förbeställa boken redan nu.
Pris 250 kr (ord. 300 kr) + frakt 25 kr.
 
Om boken
Elliots på Alviksvägen 47 är ett riktigt Brommahäng. Krögarparet Martina och Mathias Elliot är – liksom alla som jobbar på restaurangen – födda och uppvuxna i Bromma. Även gästerna kommer från Bromma. Elliots vänder sig till dig som gillar att ta tolvan till krogen – och promenera hem.

     ELLIOTS i BROMMA är den första riktiga Brommakokboken. Mathias har valt ut ett femtiotal av sina läckraste recept. En praktisk detalj: recepten anger ingredienserna för både fyra och tio personer. Bra när du får många gäster runt matbordet!

     Emil Fagander är bokens fotograf. Utöver matbilderna har Emil även fångat många av Trädgårdsstadens vackraste miljöer. ELLIOTS i BROMMA är en perfekt presentbok till dig som älskar den hundraåriga kulturmiljön längs Mälarens stränder.

 

… och här kommer en liten smygtitt
 
 
 
 
 
 
 ––––––––––––––
PS
Vill du läsa nästa blogginlägg? Gilla bloggens Facebooksida, så får du en automatisk påminnelse.
0 kommentarer